Pasi Kuronen

Kaks Kokkii eli Pasi Kuronen ja Matias Haapsaari toimivat lähiruoan ja sen tuottajien tunnetuksi tekemiseksi. Pitkän keittiöuran tehnyt Pasi on lähiruokabuumin edelläkävijä, joka kiertää puhumassa rakkaasta aiheesta erilaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomea. Hän hoitaa myös Mimis Kotipellon puutarhan markkinointia ja myyntiä.

Miten juusto rokkaa lähiruoan kanssa?

Suomessa osataan juuston valmistus. Kotimaiset huippulaadukkaat raaka-aineet sointuvat yhdessä erittäin maukkaaksi kokonaisuudeksi.

Mitä sinä kokkaisit Aito Cheddarista?

Olen käyttänyt Aito Cheddaria monenlaisiin tarkoituksiin. Jukolassa valmistetun cheddarin siivut ovat ehdottomat onnistuneen burgerin väliin, lisäksi olen käyttänyt cheddaria raasteena pizzoissa, tehnyt friteerattuja popperseja, salaateissa jne. Maustetut cheddarit toimivat hyvin myös herkuttelujuustoina juustolautasella kotimaisen karviaishillon tai eksoottisemman viikunahillon kanssa.

 

instagram.com/kurosenpasi

Ranteita myöjen taikinasa

Chili-cheddarlihapullat

Jukolan heimon jäsen

Anikó Lehtinen

Jukolan heimon jäsen

TIM LÖYTÄINEN

Jukolan heimon jäsen

Mikael Johnsson

Jukolan heimon jäsen

ERIC KLEINBERG

Jukolan heimon jäsen

KRISTINA VÄNNI

Jukolan heimon jäsen

KARRI HOKKANEN

Jukolan heimon jäsen

JUHA LEHTONEN

Oletko jo löytänyt juustojen monet mahdollisuudet?

Meillä Jukolan Heimoon kuuluville juusto symboloi nautintoa, irrottautumista arjen pyörteestä ja uusien makunautintojen etsimistä. Jos tunnet vetoa juustohin ja erityisesti Aitoihin Cheddareihin, hae mukaan Jukolan Heimoon. Kuulet pian lisää mitä kaikkea tämä pitää sisällään. Herkutellaan yhdessä.