Mikko Niemi

Ruoka- ja viinitoimittaja Mikko Niemen intohimona on reseptiikan miettiminen, ruoan valmistus, valokuvaaminen ja viinien arviointi. Myös moni juusto on käynyt läpi Niemen makumankelin.

Mitä mieltä olet suomalaisista artesaanijuustoista?

Kun suomalainen tekee jotain intohimolla, se näkyy yleensä myös tuotteen laadussa. Suomalaiset artesaanijuustot ovat harpanneet parin viime vuoden aikana aimo hypyn eteenpäin. Olemme joidenkin juustolaatujen osalta jo maailman eliittiä. Jukolan Aito Cheddarin kohdalla voidaan puhua todellisesta maailmanluokan artesaanijuustosta!

 Miten toimittaja kuvailee Jukolan Aito Cheddareita?

Juusto on yhdistelmä herkullista tuoksua, tuntumaa, ulkonäköä sekä makua. Kaikkien elementtien pitää olla kohdallaan laadukkaasta juustosta puhuttaessa. Jukolan Aito Cheddareissa nämä kriteerit ylittyvät.

 

aromipaja.fi

Jukolan heimon jäsen

Anikó Lehtinen

Jukolan heimon jäsen

TIM LÖYTÄINEN

Jukolan heimon jäsen

Mikael Johnsson

Jukolan heimon jäsen

ERIC KLEINBERG

Jukolan heimon jäsen

KRISTINA VÄNNI

Jukolan heimon jäsen

KARRI HOKKANEN

Jukolan heimon jäsen

JUHA LEHTONEN

Jukolan heimon jäsen

Heikki Remes

Oletko jo löytänyt juustojen monet mahdollisuudet?

Meillä Jukolan Heimoon kuuluville juusto symboloi nautintoa, irrottautumista arjen pyörteestä ja uusien makunautintojen etsimistä. Jos tunnet vetoa juustohin ja erityisesti Aitoihin Cheddareihin, hae mukaan Jukolan Heimoon. Kuulet pian lisää mitä kaikkea tämä pitää sisällään. Herkutellaan yhdessä.