Anikó Lehtinen

PUNAVUORI GOURMET

Olutasiantuntija Anikó Lehtinen opettaa, kirjoittaa ja puhuu oluista kuin rakkaista ystävistään. Sitähän ne ovatkin, sillä erilaiset oluet ja ruoanlaitto ovat hänen juttunsa. Anikón vauhdikasta elämää voi seurata Punavuori Gourmet -blogista.

Mistä tunnistaa hyvän oluen?
Hyvä olut on ensinnäkin tekniseltä laadultaan virheetön. Lisäksi siinä on joku pieni kiinnostava jenga, joka kiinnittää huomion. Se voi olla etiketti, maku tai hyvä tarina. Meillä Suomessa on nykyään paljon hyviä oluita, maamme olutkulttuuri on rikkaampi kuin koskaan aikaisemmin.

Mikä Jukolan Juuston Aito Cheddarin maku sointuu parhaiten oluen kaveriksi?
Helpoin cheddar sovittaa oluen kanssa on se Originaali, siitä kannattaa lähteä maistelussa liikkeelle. Minun henkilökohtainen suosikkini on Aito Cheddar Vintage, voimakkaan suolainen ja persoonallinen juusto. Myös muista Jukolan Aito Cheddareista löytyy oluelle sopivia makupareja.

Linkki blogiin:
punavuorigourmet.blogspot.com

Ranteita myöjen taikinasa

Chili-cheddarlihapullat

Jukolan heimon jäsen

Anikó Lehtinen

Jukolan heimon jäsen

TIM LÖYTÄINEN

Jukolan heimon jäsen

Mikael Johnsson

Jukolan heimon jäsen

ERIC KLEINBERG

Jukolan heimon jäsen

KRISTINA VÄNNI

Jukolan heimon jäsen

KARRI HOKKANEN

Jukolan heimon jäsen

JUHA LEHTONEN

Oletko jo löytänyt juustojen monet mahdollisuudet?

Meillä Jukolan Heimoon kuuluville juusto symboloi nautintoa, irrottautumista arjen pyörteestä ja uusien makunautintojen etsimistä. Jos tunnet vetoa juustohin ja erityisesti Aitoihin Cheddareihin, hae mukaan Jukolan Heimoon. Kuulet pian lisää mitä kaikkea tämä pitää sisällään. Herkutellaan yhdessä.