Ranteita myöjen taikinasa

Marika kokkaa ja bloggaa ammatikseen. Leipomiseen hurahtanut kokki aloitti ruokablogin pidon vähän vahingossa, kun kaverit yllyttivät laittamaan omat reseptit blogiin heitä ja häntä itseään ilahduttamaan. Vuonna 2014 aloitettu blogi osoittautuikin menestykseksi ja seuraajia on kertynyt jo suuri määrä. Reseptit ovat helppoja ruoka- ja leivontaohjeita, jotka taipuvat myös gluteenittomiksi.

Miten sinuun uppoaa Aito Cheddar?

Laadukkaat Jukolan Aito Cheddarit uppoavat loistavasti ruoanlaittoon ja leipomiseen. Ne sopivat seurusteluun naposteltavaksi, lasillisen kuohuvan tai oluen kaverina. Aito Cheddareita on ilo tarjoilla ja ne ovat maistuvainen tuliainen kylään mentäessä.

Mitä aiot seuraavaksi valmistaa Aito Cheddarista?

Taidan seuraavaksi leipoa täytettyjä patonkeja, kinkku-cheddarpiirakoita tai juustosarvia.

 

Ranteita myöjen taikinasa

Jukolan heimon jäsen

Anikó Lehtinen

Jukolan heimon jäsen

TIM LÖYTÄINEN

Jukolan heimon jäsen

Mikael Johnsson

Jukolan heimon jäsen

ERIC KLEINBERG

Jukolan heimon jäsen

KRISTINA VÄNNI

Jukolan heimon jäsen

KARRI HOKKANEN

Jukolan heimon jäsen

JUHA LEHTONEN

Jukolan heimon jäsen

Heikki Remes

Oletko jo löytänyt juustojen monet mahdollisuudet?

Meillä Jukolan Heimoon kuuluville juusto symboloi nautintoa, irrottautumista arjen pyörteestä ja uusien makunautintojen etsimistä. Jos tunnet vetoa juustohin ja erityisesti Aitoihin Cheddareihin, hae mukaan Jukolan Heimoon. Kuulet pian lisää mitä kaikkea tämä pitää sisällään. Herkutellaan yhdessä.