Finnjävel

Mitäpä olisi suomalainen ruokakulttuuri ilman Henri Alénia? Ainakin huomattavasti värittömämpää, sillä tasavallan arvostetuimpiin keittiömestareihin kuuluva Alén omistaa viisi ravintolaa, esiintyy usein kokkausohjelmissa ja kiinnostaa Twitterissä yli 40 000 seuraajaa.

Mikä on suhteesi Jukolan juustoihin?

Jukolan Cheddar on ollut alusta asti Finnjävelin juustovalikoimissa. Tarpeeksi kypsytetty, sopivasti hapan ja rikkaan rasvainen juusto sopii hyvin illalliselle, ja tietenkin henkilökuntakin sillä herkuttelee aina kun sopivia suupaloja jää yli. Eniten Jukolan juustoissa puhuttelee mutkaton suhde toimijaan ja tietenkin ylivertainen laatu.

Suosikkisi Aito Cheddareista? Mitä siitä valmistaisit?

Kyllä minun suosikkini on ihan maustamaton cheddar. Joko sellaisenaan, tacojen tai tortillojen väliin ja makaronilaatikko kuorrutettuna cheddarilla on todellista herkkua.

 

finnjavel.fi

Jukolan heimon jäsen

Anikó Lehtinen

Jukolan heimon jäsen

TIM LÖYTÄINEN

Jukolan heimon jäsen

Mikael Johnsson

Jukolan heimon jäsen

ERIC KLEINBERG

Jukolan heimon jäsen

KRISTINA VÄNNI

Jukolan heimon jäsen

KARRI HOKKANEN

Jukolan heimon jäsen

JUHA LEHTONEN

Jukolan heimon jäsen

Heikki Remes

Oletko jo löytänyt juustojen monet mahdollisuudet?

Meillä Jukolan Heimoon kuuluville juusto symboloi nautintoa, irrottautumista arjen pyörteestä ja uusien makunautintojen etsimistä. Jos tunnet vetoa juustohin ja erityisesti Aitoihin Cheddareihin, hae mukaan Jukolan Heimoon. Kuulet pian lisää mitä kaikkea tämä pitää sisällään. Herkutellaan yhdessä.