cheddar-jalapenot pekonilla ruokaohjeen annoskuva sivulta

Cheddar-Jalapenot pekonilla

Cheddarilla täytettyihin ja pekoniin käärittyihin Jalapenoihin iskee himo, kun tulisuus, kermaisuus ja suolaisuus napsahtaa hienosti yksiin

Cheddar-Jalapenot toimivat herkullisena alkupalana tai lisukkeena esimerkiksi liharuokien tai burgerin kanssa. Jalapenoiden paisto onnistuu grillissä, airfryerissa tai uunissa. Kannattaa varautua, että nämä Jalapenot lähtevät lautaselta nopeasti.

4–6
n. 45 min

Ainekset

Cheddar-Jalapenot pekonilla

n. 12 kpl Jalapenoa
n. 300 g (2 pakettia) pekonia
160 g (pakkaus) Aito Cheddaria
1/2 tl suolaa

VALMISTUSOHJEET

Cheddar-Jalapenot pekonilla

1
Pese ja leikkaa Jalapenot kahtia. Poista siemenet pikkulusikalla. Siementen poisto vie suurimman tulisuuden pois. Jos pidät tulisesta, voit jättää osan siemenistä sisälle.
2
Raasta Cheddar ja täytä jokainen Jalapeno. Voit halutessa laittaa pienen ripauksen suolaa.
3
Kääri pekoni ympärille. Voit leikata pekonin myös kahtia, jolloin käsittely on helpompaa.
4
Grillaa grillin yläparvella, airfryerissa tai uunissa n. 30–40 min, kunnes pekonilla on rapeutta ja Jalapenoilla herkullinen väri pinnassa.
+
Voit käyttää tässä myös maustettuja cheddareita makusi mukaan.