Moni suomalainen ravintola panostaa puhtaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin. Juusto on kuitenkin usein poikkeus, sillä laadukkaita kotimaisia juustoja ei ole aiemmin ollut saatavilla. Päätimme tarttua haasteeseen ja aloitimme täysin suomalaisen Aidon Cheddarin valmistuksen.

Aito Cheddar on saatavilla ravintoloille juustoharkkoina, -siivuina ja -raasteena. Juustomme ovat käytössä jo monessa ravintolassa eri puolilla Suomea, kuten Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uudessa Ultima-ravintolassa, Helsingin Löylyssä, Jyväskylän Jalo kitchen & loungessa ja Ravintola Hox!:ssa, sekä Seinäjoen Juurella-ravintolassa. Burgereita juustomme kruunaavat mm. Friends & Brgrs -hampurilaisketjussa, Vaasan uudessa Himas-ravintolassa sekä Jyväskylän Street Food Taikurissa.

Valmistamme monelle ravintolalle tilauksesta myös omia makujuustoja. Esimerkiksi Friends & Brgrs -ravintolaketjulle vaaleaa cheddaria ja Kyrö Distillerylle Koskue Cheddaria. Friends & Brgrsn mukana juustomme on kulkeutunut myös Suomen rajojen ulkopuolelle, sillä ravintola käyttää cheddariamme kaikissa ketjun ravintoloissa – myös Kööpenhaminassa ja Hampurissa.

Tutustu myös muihin ravintoloihin, joissa cheddarimme ovat käytössä sivustomme saatavuus-osiosta.

Joululahjat yrityksille nyt myynnissä

”Yhdessä tekeminen kantava voima”

Ainut oikea valmistustapa

Paras juusto hampurilaiseen?

Olemme mukana rakentamassa Yrityskylää

Pop up kurvasi Saaristokaupunkiin

Aito Cheddar kaipaa vahvan olutkumppanin

Aitoja hetkiä makupareja maistellen