Jukolan Juusto mukana burgerbuumissa

Burgereiden suosio ei ota laantuakseen – päin vastoin – hampurilaisbuumi elää ja kehittyy. Burgerit eivät ole olleet enään perusmättöä, vaan korkeamman tason makuelämyksiä, jonka raaka-aineisiin ja monipuolisuuteen panostetaan. Me Jukolan Juustolla haluamme olla tässä hienossa buumissa mukana. Olemme kehittäneet cheddar-siivun, joka sopii burgeriin mielestämme täydellisesti. Maku on ollut aina kohdallaan, mutta rakenteen kanssa meillä vierähti tovi, koska aidosti valmistettu cheddar on kova juusto ja siivu herkästi rikkoutuu. Nyt meillä on tarjota siivu, joka pysyy kasassa ja voimakas maku tuo rähinää burgeriin. Cheddar siivu on valmistettu samalla ainoalla oikealla cheddarin valmistuksen menetelmällä, mitä muutkin tuotteemme. Pitkä kypsytysaika tuo hampurilaiseen istuvan vahvan rehellisen maun. Rakenna burgerisi aidoilla raaka-aineilla ja aidolla käsityönä toteutetulla Aito Cheddar siivulla. Kaupoista löytyy hampurilaiseesi siivun 150 g pakkaus ja ravintoloille tarjoamme 1 kilon pakkauksia.

Burgerin valmistamisessa vain luovuus on rajana

Burgerin valmistus on antoisaa hommaa. Erilaisilla raaka-aineiden valinnoilla, kokeiluilla ja valmistustavoilla saadaan omaperäisiä lopputuloksia. Valmista juuri sinun näköinen ja makuinen hampurilainen. Tässä muutamia vinkkejä ja inspiraatioita valmistukseen.

Kulinaarin mehevät cheddar-jauhelihapihvit >

Taste of Nikinmäen överi tuplajuustohampurilainen >

Sopivan suolaista kanahampurilainen >

Joululahjat yrityksille nyt myynnissä

”Yhdessä tekeminen kantava voima”

Ainut oikea valmistustapa

Paras juusto hampurilaiseen?

Olemme mukana rakentamassa Yrityskylää

Pop up kurvasi Saaristokaupunkiin

Aito Cheddar kaipaa vahvan olutkumppanin

Aitoja hetkiä makupareja maistellen