Ensimmäiset testipuraisut

Suomalainen ruoka oli näyttävästi esillä Grûne Wochella, maailman suurimmilla ruokamessuilla Berliinissä. Mukana matkassa oli tietenkin myös Jukolan Juusto, juustomestarimme Markku sekä uusi makupari, Aito Cheddar Gin, jonka ensipuraisut menivät kuin kuumille kiville. Takaisin kotiin saimme tuliaisiksi nipun tuoreita trendejä, tyhjän cheddarkuorman sekä yhtä kokemusta rikkaamman Markun.

Uusi makupari meni Saksassa kuin kuumille kiville

Mitä Juustomestari tekee Isossakyrössä?

Miltä maistuu Suomen ainoa Aito Cheddar?

Osa 8/8 – Leivonmäeltä

Osa 7/8 – Aitoihin hetkiin

Osa 6/8 – Käsityönä

Osa 5/8 – Aidoista mauista

Osa 4/8 – Perinteisellä valmistustavalla