Jukolan Juusto

Tinkimättömiä
ammattilaisia

Intohimoisia kaikessa, mihin ryhtyvät. Ruoka on heille taidetta, josta voi muovata makunautintoja. Ammattiylpeys yhdistää heidät Jukolan Juustoon, jossa valmistetaan Aito Cheddaria perinteisellä tavalla.

Jukolan heimon jäsen

KIMMO OLLILA

Jukolan heimon jäsen

HENRI HEINONEN

Jukolan heimon jäsen

PIA MIKKONEN

Jukolan heimon jäsen

TIMO SANKALA

Jukolan heimon jäsen

JANI UNKERI JA MIIA KESKI-NIKKOLA

Jukolan heimon jäsen

Henri Alén

Jukolan heimon jäsen

Tommi Karhu

Jukolan heimon jäsen

Marika Kaila

Oletko jo löytänyt juustojen monet mahdollisuudet?

Meillä Jukolan Heimoon kuuluville juusto symboloi nautintoa, irrottautumista arjen pyörteestä ja uusien makunautintojen etsimistä. Jos tunnet vetoa juustohin ja erityisesti Aitoihin Cheddareihin, hae mukaan Jukolan Heimoon. Kuulet pian lisää mitä kaikkea tämä pitää sisällään. Herkutellaan yhdessä.