Uutisia

19.02.2015
Mikä ihme on napu?

Napu on meidän suomalainen nimitys Pohjois-Amerikkalaisesta ruokajuusto "Cheese Curdsista", joka on eräs maailman tunnetuimpia ja syödyimpiä napostelu- ja ruokajuustoja.

Miedonmakuisista Napuista on kaupoissa nyt saatavana Herkku (naturelli) ja Valkosipuli. Napun kiinteys on suunnilleen sama kuin normaalissa Cheddarissa, mutta pehmeämpi ja tuoreena hieman "narskuva".

Koska Aito Cheddar Naput saadaan vain aidosti tehdyn Cheddarin valmistuksesta, olemme ainoa aitojen napujen eli "Cheese Curdsien" valmistaja Suomessa.

Napujen käyttö on erittäin monipuolista ja rikasta

Se on vuoden ehdoton uutuus naposteluun, salaatteihin, alkupalana, välipalana, laatikoissa, keittojen päälle, makaronien kanssa, pizzoissa eli ihan kaikkeen herkutteluun.

Erittäin suosittuja ovat myös leivitetyt ja friteeratut naput sekä suoranainen lahja tulevaan suomalaiseen ruokakulttuuriin on klassinen "Poutine", jossa naput tarjoillaan kerroksittain ranskalaisten päälle ja ne sulavat kuuman kastikkeen alle.

Tulemme antamaan vinkkejä napun käyttöön reseptien ja tarjoiluehdotuksien muodossa. 

Saatavuus

Suomen kaikki Prismat ja isoimmat S-marketit sekä kaikki K-kaupat kauppiaan valinnan mukaan.


Friteerattu Napu

friteerattu-napu

 
Poutine

poutine

 

salaatti

keitto


Takaisin uutisiin

Juustomestarin vinkit

masikka

Cheddar napu-mansikka-meloonisalaatti

Cheddar Herkkunapu, mansikka ja melooni yhdistyy pirteäksi ja värikkääksi salaatiksi.

Katso lisää >

 etusivulle

Kesäisen raikas rapupasta napuilla höystettynä 

Tässä kesän herkuttelijalle oikea makuelämys

Katso lisää >


Instagram #jukolanjuusto

Facebook

Twitter